Пловдив
+359 99 990 0096
Пловдив
099 990 0096

5 неща за лазерната епилация, които трябва да знаеш

1. Предимства на лазерната епилация

Предимствата на лазерната епилация е, че при нея се гарантира едно трайно обезкосмяване. При нея няма врастнали косъмчета, няма раздразнение на кожата, няма порязване. Така, че тя е много по-иновативен метод на обезкосмяване пред всички останали.

2. Колко процедури са нужни при лазерната епилация?

За тялото варира около 6 докато за зоните по лицето са необходими да се направят между 6 и 12 процедури. Това е така понеже самите зони по лицето са снабдени с по-голям брой фоликули и следователно трябва да се направи по-голям брой процедури.

3. Какво е карбонов пилинг?

Карбоновия пилинг е много иновативна процедура за лице. Чрез нея се постига свиване на порите, намаляване на омазняването, постигане на сияен вид на кожата. Тя има и anti-aging ефект. Това се постига чрез самото загряване на кожата и по-засилен синтез на колаген, чрез стимулиране на фибробластите.

Съответно тази процедура може да бъде използвана както от жени на 20 така и от жени на 40, 50+ години.

4. Защо да изберете Duetto MT Evo?

Това е първата технология, която миксила два лазера в едно и работят като дует – александритен и nd: YAG. Чрез нея се извършват много голям брой процедури като лазерна епилация, премахване на пигментни петна, свиване на капиляри. Той също така подържа иновативната технология SHR (Super Hair Removal).

5. Кога може да се прави лазерна епилация?

Лазерна епилация може да се извършва целогодишно. Единственото важно нещо е да се спазва правилото 10 дни преди и 10 дни след процедурата да няма директно излагане на слънце, като под това имаме предвид слънчеви бани както и посещения на солариум. През останалото време може да се работи.

Related Posts