Пловдив
+359 99 990 0096
Пловдив
099 990 0096
Лазерна епилация с Duetto MT EVO

Лазерна епилация с Duetto MT EVO

При избора на техника за нашия център за лазерна естетика, се ръководехме от две главни условия:

  • да бъде максимално ефективна и да осигурява трайни резултати;
  • процедурите с нея да са безопасни, безболезнени, с минимален дискомфорт за клиентите ни.

След продължително проучване и консултации избрахме лазерна система Duetto MT EVO – представител на най-високия клас продукти на водещия технологичен производител в медицината – Quanta System.

Признанието и благоприятните отзиви още на първите клиенти доказаха, че не сме сбъркали с инвестицията.

Кое осигурява високата ефикасност на процедурите с Duetto MT EVO

Duetto MT EVO е уникална иновативна лазерна система, която работи едновременно с два лазера: александритен – с дължина на вълната 755 nm и Nd:Yag – с дължина на вълната 1064 nm. Те са преминали клинична проверка и системата е сертифицирана за медицинска употреба по FDA стандарт.

Според необходимостта двата лазера освен в комбинация, могат да се използват и поотделно. Това осигурява много висока ефикасност на процедурите и ни позволява да предлагаме широка гама услуги. Допълнителните подобрения гарантират висока безопасност и комфорт при всяка манипулация.

апарат за лазерна епилация Duetto MT Evo

Какво прави александритен лазер – 755 nm

Той е изключително използван в естетичната медицина. Високоенергийните му импулси разрушават ефективно космения фоликул, а това означава трайно обезкосмяване – включително при тънък, фин косъм. Много добри резултати александритният лазер дава и при третиране на доброкачествени пигменти лезии.

Какво прави Nd:Yag лазер – 1064 nm

Nd:Yag също е медицински лазер. Със специфичната си дължина на вълната той е напълно безопасен при епилация, независимо от типа на кожата. С него няма да изпитате дискомфорт, дори когато имате лек загар.

Ако искате сияйна кожа на холивудска звезда, ще ви помогнем да я постигнете с помощта на карбонов пилинг. Това е процедура, за която пак се използва неодимният лазер с дължина на вълната 1064 nm.

На него можете да разчитате и за премахване на разширени венички по лицето и краката, при хиперпигментация, както и при упорити гъбички по ноктите.

Предимства на лазерна система Duetto MT EVO

Индивидуален подход – получавате това, от което лично вие имате нужда

Освен самостоятелно използване, тя осигурява голям диапазон от различни комбинации на двете дължини на вълните. Така разполагаме с възможност за напълно индивидуален подход според персоналните ви потребности – от лазерната епилация и лазерното подмладяване до заличаването на пигментни петна и лечението на васкуларни лезии! С модерната техника работят отлично подготвени специалисти, на които можете да се доверите.

По-голяма работна повърхност за по-кратка процедура

Колкото по-голяма е работната повърхност, толкова по-кратка е процедурата, по-малко – неприятните усещания, и по-добър – резултатът. Duetto MT EVO осигурява работна площ от 2 мм до 18 мм. Това ни позволява да работим с изключителна прецизност при впечатляваща бързина.

Гарантиран комфорт за клиента

Лазерната система Duetto MT EVO в центъра за лазерна естетика Vivian Derma работи и в нашумелия напоследък SHR режим. При него имате леко усещане за топлина и евентуално – за изтръпване, но не и за болка.

Интегрираният охлаждащ накрайник влиза в пряк контак с кожата ви и я охлажда в по-голяма дълбочина непосредствено преди самия импулс. Това намалява изпитвания дискомфорт до минимум.

Обадете ни се и си запазете час, за да намерим най-доброто решение на вашия проблем.

 Запазeте час на телефон:

032 33 99 96
099 990 0096

Related Posts