Пловдив
+359 999 900 096
Пловдив
+099 990 0096
От какво се нуждае кожата ни през зимата?

От какво се нуждае кожата ни през зимата?

През студените месеци кожата на лицето, най-силно се нуждае от специални грижи за запазване на водния баланс и здравословния ѝ вид. Ниските температури, вятърът, сухите климатизирани помещения и други външни фактори изсушават кожата, която повече от всякога се нуждае от трайна и качествена хидратация.

Ако кожата ви е дехидратирана и загубила жизнеността си е най-добре да се погрижите за нея чрез нещо по-ефективно от кремове и серуми.  В тази връзка, редица експерти препоръчват като основна стъпка пилинг на лицето, като е добре да се започна от най-щадящият вариант – най-подходящ за тази цел е ензимният пилинг.

Какво представлява ензимният пилинг?

Ензимният пилинг има мек и дори успокояващ ефект. Той е много подходящ при мазна, акнеична и проблемна кожа, но приложението му влияе ефективно и върху всеки тип кожа. Той не дразни излишно лицето, като останалите пилинги. Основата на всеки ензимен пилинг са ензимите. Те представляват биологично-активни вещества , които са способни да стимулират различни видове процеси в човешкия организъм.

При провеждането на ензимен пилинг, мъртвите кожни клетки се отстраняват от епидермиса- т.нар. „излющване“ на най-повърхностния рогов слой на кожата, чрез което се стимулира процеса на обновяване на клетъчната регенерация.

Ние от естетичен център VIVIAN DERMA Ви предлагаме иновативни и ефективни терапии за лице с професионалните продукти на английския бранд Medik8. Разполагаме с широка гама продукти, подходящи за всички типове кожа и третиращи различни кожни състояния и проблеми като:

  • Пигментация
  • Белези от акне и широки пори
  • Фини линии и бръчки
  • Сивкав и неравномерен тен
  • Дехидратирана и отпусната кожа

Eнзимният пилинг, който използваме за провеждането на нашите терапии е на английска марка професионална козметика Medik8. SUPERFACIAL e професионален ензимен пилинг, специално селектирана комбинация от активни съставки, достатъчно ефективни, но едновременно с лек механизъм на действие. Основните активни съставки са:

  • Папаин – Осигурява възобновяване на кожата без дразнене
  • Елагова киселина – Естествен полифенол с мощни антиоксидантни , антиейджинг и избистрящи тена свойства
  • Екстракт от нар и боровинки – Богати на аминокиселини , витамини и есенциални мастни киселини
  • Масло от киви – Естествено богат на Витамин К и линолова киселина. Te подпомагат за бързото зарастване на рани и подобряват кожната хидратация.
  • Серин, Аланин, Пролин – Аминокиселини , които възвръщат жизнеността и блясъка на кожата.

Тази терапия не съдържа сулфати, парабени, осапунващи вещества. SUPERFACIAL е неизменна част от всяка терапия, която ние предлагаме.

НАКРАТКО ЗА MEDIK8

Medik8 козметична компания – експерт в anti-age грижата за кожата. Продуктите са създадени, за да носят ефективни и трайни резултати според типа кожа. В състава им няма наличие на изкуствени микроелементи и са с клинично доказани съставки с множество изследвания и проучвания зад тях. Научният екип на английската козметична компания работи, за да намери оптималните концентрации и най-добри съставки за всяка формула, които осигуряват най-добри резултати при минимално дразнене на кожата.

Поглезете сетивата, отпуснете ума и се погрижете за здравето на кожата си с професионалните терапии за лице в естетичен център VIVIAN DERMA. Те са внимателно разработени да съживят регенерират кожата Ви, докато разтоварвате ефективно чрез релаксиращата процедура. Всяка една от терапиите осигурява интензивна релаксация и видими резултати.

Ние държим на личната консултация, така ви гарантираме, че ще получите специално изготвена персонална програма, която отговаря на променящите се нужди на вашата кожа.

Запазете час на телефон:

032 33 99 96
099 990 0096

Related Posts