Пловдив
+359 99 990 0096
Пловдив
099 990 0096

Предимства на лазерната епилация

Представете си – събуждате се един ден и нежеланото окосмяване е изчезнало. Грижата за премахването му отпада напълно от графика ви. Забравяте неудобството от наболите косми, болката от депилацията, дискомфорта.
Мечти? Не, напълно възможно е.

Хилядолетният стремеж към гладка и мека кожа в съчетание с възможностите на модерните технологии създадоха лазерната епилация. С годините техниката за извършването ѝ се усъвършенства. Днес лазерите са изключително прецизни и надеждни. Нежеланите ефекти са сведени до минимум, а резултатите от използването им са впечатляващи и трайни.

Лазерната епилация гарантира трайно обезкосмяване

Всички досегашни методи за обезкосмяване разчитат на отрязване, откъсване или отскубване на косъма. Фоликулът – космената торбичка, която „произвежда“ космите, остава здрава и е само въпрос на време отрязаният косъм да израсте отново или на мястото на отскубнатия да поникне нов.

Принципът на действие на лазерният лъч е различен. Той прониква във фоликула. Меланинът в него – пигментът, който осигурява цвета на косъма (както и тена на кожата ви), поема енергията. Повишената температура уврежда космената торбичка и тя губи потенциала си да отглежда косми. Затова лазерната епилация гарантира трайно обезкосмяване.

Няма болка и странични ефекти, няма врастнали косъмчета

Лазерната епилация е максимално обезопасена. Модерната техника охлажда кожата по време на обработването ѝ. Това свежда неприятните усещания до минимум. Най-много да усетите леки боцвания, които не предизвикват дискомфорт. Лазерът е прецизен и засяга само космената торбичка, без да нанася поражения на околната кожа. В същото време лъчът действа противовъзпалително.

След процедурите с лазер няма възпаления, пъпки, порязвания. Особено облекчение е липсата на врастнали косъмчета, които се появяват при старите начини на депилация.

Специалистите от екипа ни ще ви дадат указания как да се подготвите преди процедурите и как да се грижите за кожата си веднага след тях. Така ще избегнете каквито и да било нежелани последици.

Еднакво ефективна е за тъмна и светла кожа, за мъже и жени

Говорим специално за тази лазерна епилация, която си правите при нас, в студио Vivianderma.
Работим с машини, които комбинират технологиите Alexandrite (755nm) и Nd:YAG (1064nm). Това ни позволява да използваме едновременно вълни с различна дължина в точната пропорция – съответна на типа окосмяване. Така постигаме впечатляващ резултат още след първите процедури, независимо дали сте с по-светла или по-тъмна кожа.

Извършва се бързо и пести време

Освен болката, лазерното епилиране ви пести и време. Ние въздействаме едновременно върху повече косми с различна дължина на вълната в зависимост от характеристиките на окосмяването. Това свежда необходимото време за по-малките зони (устни, подмишници) до минути. За по-големите – като гръб и цели крака – до около час.

Лазерната епилация пести средства

Може би тук се усмихвате скептично. Но помислете сами. Около 5-10 сеанса са необходими за трайни резултати в зависимост от характера на окосмяването и цвета на кожата и косата ви. И толкова. Постоянните разходи за повтаряне на депилацията на всеки две-три седмици отпадат.

Цената за необходимия ви пакет винаги е с добри отстъпки. По всяко време има промоции, които допълнително намаляват нужния бюджет.

Още много може да се говори за предимствата на модерната лазерна епилация, извършвана от опитни професионалисти с добра техника. Питайте ни за всичко, което ви интересува или направо си запазете час! Ние сме на ваше разположение!

Related Posts