Пловдив
+359 99 990 0096
Пловдив
099 990 0096
Анти-целулит

Ударно-вълнова терапия (Shockwave therapy)

Подходяща процедура срещу целулит.

Ударно-вълнова терапия (Shockwave Therapy) е неинвазивна процедура, която използва акустични (шокови) вълни с висока интензивност, за да се насочат към проблемните зони на кожата или тъканите.

Шокуейв терапия се фокусира върху разграждането на колагеновите връзки в подкожните мазнини, които са отговорни за образуването на целулита.

Това стимулира клетъчната регенерация и производството на нов колаген, което подобрява текстурата и външния вид на кожата.

Получава се и мощно дрениране на тъканите, отстраняват се токсините и излишната течност от засегнатите области.

Това може да намали възпалението и отоците, свързани с целулита.

Как протича процедурата?

 

Шокуейв терапията включва механична работа с апарата, благодарение на който се вкарват специално подбрани концентрати от грозде и глауцин за стимулиране на липолизата и намаляне на появата на подпухналост и „портокалова кожа“.

Завършва се с маска от водорасли Laminaria Digitata и зелено колумбийско кафе.

Използването на водораслите в козметиката води до изключителни резултати. Те съдържат високи нива на полезни съставки, които могат да помогнат при целулита.

Една от основните предимства на водораслите е тяхната способност да стимулират кръвообращението.

Когато се нанасят върху кожата, водорасли предизвикват разширяване на кръвоносните съдове и повишават кръвообращението в тъканите.

Това може да подобри отделянето на токсините и излишната вода от тъканите, което е важно при целулита.

Освен това, водораслите имат стягащи и подхранващи свойства. Те съдържат витамини, минерали и аминокиселини, които подхранват кожата и я правят по-стегната. Това може да намали видимостта на целулита и да подобри общия вид на кожата.

Екстракта от Колумбийско зелено кафе е с висока концентрация на хлорогенна киселина, която предотвратява инфилтрацията на мазнините и стимулира метаболизма на липидите.

Високото съдържание на теобромин и полифеноли осигурява омекотяващи, тонизиращи и антиоксидантни свойства.

Кофеинът помага да се предефинира контурът на тялото.

След нанасяне на маската тялото се обвива със специално фолио, което помага за задържане на топлината и активиране на процесите на детоксикация и стягане на кожата.

И не на последно място: пиенето на поне 2 до 3 литра вода на ден, балансираното хранене и повече движение ще помогнат за ускоряване на дренажа на интерстициалната течност.

 

Времетраене:

45 минути

 

Цена:

69 лв.

Запази час

Vivian Derma се намира на ул. „Леонардо Да Винчи“ №16 в град Пловдив.

+359 999 900 096
Мобилен телефон
+359 32 3399 96
Стационарен телефон
ул. „Леонардо Да Винчи“ №16
Център, Пловдив, 4000
reception@vivianderma.com
Имейл за въпроси и записване на час